Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Προφίλ

Η εταιρεία μας ΔΚ ΙΝΟΞ - ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. & Κ. Ο.Ε. έχοντας σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και με γνώμονα την πολυετή πείρα μας στο χώρο της μαζικής εστίασης και των ανοξείδωτων κατασκευών, έχει επιτύχει την δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας σχεδίασης, κατασκευής και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων.

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται με πλήρη τεχνογνωσία από έμπειρο προσωπικό και με σύγχρονα μηχανήματα CNC. Οι πρώτες μας ύλες (ανοξείδωτος χάλυβας) προέρχονται αυστηρά από Ευρωπαϊκούς οίκους.

Θέλοντας να ικανοποιήσουμε τις αυξημένες απαιτήσεις κάθε επαγγελματία, όλα τα είδη μας είναι κατασκευασμένα και σχεδιασμένα ώστε να πληρούνται οι κανονισμοί και οι προδιαγραφές που θέτουν οι διεθνείς οργανισμοί, τόσο σε θέματα υγιεινής (HACCP, ISO), όσο και σε λειτουργικότητα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΧΩΡΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:
ΕΡΜΑΡΙΑ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ Ή ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΣΥΡΤΑΡΙΑ, ΑΜΠΑΡΙΑ, ΛΑΝΤΖΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΟΥΡΝΕΣ, ΨΥΓΕΙΑ, ΠΑΓΚΟΙ, ΘΑΛΑΜΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ή ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ, ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ, ΜΠΑΙΝ ΜΑΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΣΚΑΛΙΕΡΕΣ, ΤΡΟΛΕΪ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΣΚΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΤΗΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΕΜΠΟΡΙΑ:
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ - ΠΟΤΗΡΙΩΝ, ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΖΑΧ/ΤΕΙΩΝ, ΓΚΡΙΛ, ΠΛΑΤΩ, ΦΡΙΤΕΖΕΣ, ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΕΣ, ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ, ΦΡΑΠΙΕΡΕΣ, ΒΟΥΤΕΣ, ΨΥΓΕΙΑ SELF SERVICE, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
ΦΟΥΡΝΟΙ SNACK, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BEST FOR/BAKE OFF, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TECFRIGO,ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ STAFF

Η ΔΚ ΙΝΟΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΩΣ:
ΚΑΓΚΕΛΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ, ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ, ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ, ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ